Vakantiekampen

Tijdens de tweede week van de paasvakantie, de eerste twee weken van juli en de laatste drie weken van augustus organiseren we kampen voor kinderen van zes tot twaalf jaar zonder overnachting. De meeste schrijven in voor een week. Al kan je ook per dag inschrijven.

Er is professionele begeleiding en we leggen de nadruk op ongedwongen spelen en ravotten. Per groep van 12 kindjes voorzien we 1 begeleider.

De kinderen spelen met iedereen samen, we stoppen ze dus niet in bepaalde leeftijdscategorieën. Ze spelen met wie ze graag spelen.

In de eerste plaats doen de kinderen wat ze graag doen, want het is trouwens vakantie! Uiteraard hebben we heel wat speel- en spelprikkels zodat niemand zich verveelt. 

Verwacht je dus niet aan een schools regime. De kinderen ravotten de hele dag door zonder opgelegde activiteiten

Wel vinden we het belangrijk om samen de dag te starten, samen te eten en samen de dag af te sluiten. Tussendoor stimuleren we het samenspelen.

Je zal snel merken dat naarmate de week vordert, je kind langer wil blijven… 😎

Wat voorzien we?

Wat doen de kinderen hier ?

Wat kost het?

Extra mogelijkheden te bestellen

Veelgestelde vragen

We voorzien opvang vanaf 07.30 uur ’s ochtends, avondopvang tot 18.00 uur. Tussen 09.00 en 16.00 uur zijn er activiteiten. Als je wilt dat je kind niets mist, breng je het best tegen 09.00 uur ten laatste naar hier. Mocht je verhinderd zijn, geef ons dan een seintje. Afhalen kan je vanaf 16.00 uur. Mocht je het anders willen kan dat natuurlijk wel. Graag dat dan ook even meegeven. Om 18.00 uur sluiten we de deuren.

Je voorziet best de volgende zaken: een lunchpakket, een drinkbus (ze kunnen ze hier altijd vullen), reserve speelkledij, handdoek, zwemkledij in de zomer. Reservekledij kunnen ze de hele week hier laten liggen.

Uiteraard speelt je kind hier met gekende vriendjes. We delen niemand op in groepen. Dus spelen ze met wie ze graag spelen. Wel motiveren we hen om met iedereen eens samen te spelen.

De minimum leeftijd is 6 jaar. We verwachten dat je kind al zelfstandig kan spelen, naar toilet gaan, kan eten… Dus een bepaalde mate van zelfredzaamheid is nodig.
Deze gegevens zijn persoonlijk en worden door ons gebruikt om correct te kunnen reageren in geval van een allergie, intolerantie of een noodgeval.

We eten samen het meegebrachte lunchpakket op. Diegene die wensen kunnen een broodje ’s ochtends bestellen. Drank (water) wordt door ons voorzien. Voorzie hiervoor best een drinkbus.

Ja. Naast onze verzekering burgerlijke aansprakelijkheid verzekeren we elk kind voor lichamelijke schade. Diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is niet verzekerd.
Alles hangt af van het aantal beschikbare plaatsen. Dus als er een dag voor het kamp nog plaats is zou je dan nog kunnen inschrijven. Best is wel even telefonisch af te stemmen.
Ja dat kan. Geef dit dan aan bij de opmerkingen als je de inschrijvingspagina gebruikt.

Je inschrijving is in principe altijd gelukt als je na het inschrijven een mail ontvangen hebt met wat je ons doorgegeven hebt. Een betalingsuitnodiging volgt later.

Een paar maanden voor het kamp ontvang je een factuur die je met een gestructureerde mededeling kan overschrijven.
Enkele sfeerbeelden