Verjaardagsfeesten

Een verjaardagsfeest is er in de eerste plaats voor de jarige, jouw kind! Bij ons staat je kind centraal en dat maken we duidelijk door aan te geven dat het de baas mag zijn tijdens het verjaardagsfeest.

Dat betekent even niet luisteren naar mama of papa … 😉

Geen stress natuurlijk. Als ouder kan je helemaal ontspannen en genieten van hoe jouw kind zich amuseert en uitleeft samen met de vriendjes. Als je wil mag je altijd meedoen…

Er is steeds maar één feestje, dus geen overrompeling met andere jarigen die jullie niet kennen.

Op Spiegelveld spelen we vooral buiten en passen we de activiteiten aan afhankelijk van de voorkeur van jouw kind.

Belangrijk is om aangepaste speelkledij aan te doen en schoenen die lekker vuil en nat mogen worden. We spelen voornamelijk buiten en dan kunnen we ons wel eens vuil maken. 

Bij slecht weer kunnen we altijd schuilen en spelen onder de schuur. In de winter, bij vrieskoude steken we wel eens de vuurkorf aan en voorzien we warme chocomelk.

Je kiest uit twee formules (buiten de schoolvakanties):

  • Op woensdag met eigen begeleiding (14.00 u – 17.00 u)
    Je huurt Spiegelveld af (alle speelmogelijkheden) en doet het toezicht. Eten en drank voorzien we. De afwas is voor ons.
  • Op zaterdag met onze begeleiding (10.00 u – 13.00 u of 14.00 u – 17.00 u)
    De kids kunnen ook ponyrijden als ze dat wensen.
    Hier hoef jij echt niets te doen. 😉
 
 
 

Wat voorzien we voor beide formules?

Wat kunnen de kinderen hier doen?

Wat kost het?

Extra mogelijkheden?

Nu boeken

Onze thema's

Kies hieronder het geitje dat je kind graag op de uitnodiging ziet staan

Max Steel Goat

Jones Goat

The Goat Bloezen

Rambo Goat

Dragon Goat

Jordan Goat

Ridder & Prinses Goat

Max Steel Goat

Easter Goat

Geronimo Goat

Goats'n Roses

Goat Smurf

K3 Goat

Ninja Goat

Beestenboel

Willem Tell

Pipi Goat

Rugby Goat

Cowboys & Indianen

Veelgestelde vragen

Je kan kiezen tussen pannenkoeken, cup-cakes, hot-dogs met sandwichen, hot-dogs met piccolos, frietjes, frietjes met curryworsten. Bij de reservatie geef je dit door. Een week op voorhand horen we graag het juiste aantal kindjes die gaan komen.

Dat kan zeker. Geef ons gewoon een seintje en we passen jouw reservatie aan. Zo kan je bvb afhankelijk van de weersomstandigheden later een springkasteel huren.

We vragen geen voorschot te betalen omdat we ervan uit gaan dat jouw kind uitkijkt naar het feestje. Annuleer je toch zonder gegronde reden dan rekenen we een annulatiekost aan van 100 €.

De betaling regelen we na het feest. Dat kan electronisch of cash.

Uiteraard. Iedereen is welkom. Frisdranken voor twee begeleiders zijn inbegrepen. Onze koelkast staat verder ter beschikking.
Hier staat eigenlijk geen limiet op. Is vooral afhankelijk van jouw budget. Meestal schommelen de aantallen tussen de 10 en 20 kindjes.
Een verjaardagsfeest duurt 3 uur. Gaat normaal door van 14.00 u tot 17.00 uur. Afwijkende uren zijn mogelijk na overleg.
Wil je een feest in een thema uitgewerkt dan kan dat voor de beide formules (woensdagen/zaterdagen). We voorzien alle materialen van uitnodiging tot herinnering in hetzelfde thema. Voor woensdagen krijg je dan een draaiboek, op zaterdagen doen wij alles. Vb. Thema “leger”
We voorzien voldoende dranken en eten voor tijdens het verjaardagsfeest. Wens je een taart mee te brengen, mag dat uiteraard altijd. Of je geeft je wensen door en wij regelen alles.
Volgende zaken noteer je best: Adres: Spiegelveld (Google Maps) of Kortenhoekstraat 119, 9308 Hofstade – Uren: 14.00 u – 17.00 uur – Vraag om aangepaste speelkledij aan te doen want de kids ravotten buiten – Laat de ouders jou vooraf doorgeven wie er zal komen.
We voorzien de uitnodiging als je dat wenst met het themageitje dat je kind het liefst ziet. We sturen je een afgewerkte uitnodiging in pdf door die je kan printen en uitdelen aan de vriendjes.

We spelen sowieso vooral buiten. 😎 Ook in de winter. Bij echt slecht weer kunnen de kinderen onder de schuur spelen. Daar kunnen zeker 20 kinderen onder.  Al moeten we toegeven dat we nog nooit een hele namiddag onder de schuur gebleven zijn. Bij vrieskoude steken we een vuurkorf aan. Voor als het echt nodig is hebben we reservekledij liggen 🤞.

Je hoeft niet de grote schoonmaak te doen, dus dat scheelt al. De afwas doen wij ook. Wel vragen we om alle materialen toch wat bij elkaar te laten leggen na het feest. Zodat onze oprit, zandpiste niet vol ligt met spelmateriaal na het feest. Schakel hier gerust de kids voor in. 👍
Op woensdagen zorg jij als ouder voor het toezicht en geef je het eten dat wij voor jullie hebben klaargezet. Op zaterdagen doen wij dat. Het is dan ook mogelijk dat de kinderen op de pony kunnen rijden, dat gaat niet op een woensdag. Wel kunnen ze bij de dieren gaan.
Enkele sfeerbeelden